Det är vi som är Lilla Vinimporten

Vi är, som namnet antyder, inga stora uppköpare. Bakom Lilla Vinimporten finns bara två engagerade vinentusiaster – Pernilla och Dick Thellmark. Sedan 1990-talet har vi varit aktiva vinprovare och de senaste åren har vi varit provningsledare och utbildare i olika sammanhang. Bland annat i Munskänkarna. 2018 bestämde vi oss för att starta Lilla Vinimporten där vi på ett nära och personligt sätt kan samarbeta med passionerade vinodlare och på samma personliga vis dela med oss av viner från de bästa till dig som vill bli vår kund och beställare.

Därför säljer vi bara våra viner genom vinprovningar till nya kunder

För oss, liksom för de vinodlare vi företräder, är det viktigt att få presentera vinerna på ett bra sätt. Dessutom är svensk lagstiftning tydlig när det gäller försäljning av vin och vi är noga med att efterfölja den.

Är du redan kund hos Lilla Vinimporten kan du beställa direkt av oss

Har du deltagit i våra vinprovningar och är registrerad kund hos oss finns det möjlighet att göra en personlig beställning. Kontakta oss med dina önskemål så försöker vi hjälpa till.

Med hänsyn till miljö och ekonomi försöker vi samlasta våra beställda varor så gott det går

Därför kan leveranstiden variera, men när din beställning är bekräftad av oss vet du att dina viner är reserverade för dig. Och du betalar din beställning först när du fått en leveranstid.

Cookie policy